Béndek-Rácz Judit : Ikres Babanapló

Béndek-Rácz Judit ikres anyuka könyvét ajánljuk, a Babanaplót.

Ez a babanapló kettő az egyben: azoké, akik ikerként jönnek a világra és olyan szülőké, akik ikreket várnak, nevelnek. Ez egy kivételes állapot! Nem csak a megszületett gyermekek különlegesek, hanem az édesanyjuk, édesapjuk szintén.
Kedves ikres szülők, mikor tudtátok meg, hogy két szív dobog a pocakban? Hogyan meséltétek el a mamáknak és a papáknak? Mikor kezdett járni az ikrek egyik és másik tagja, mi volt egyikük és másikuk első szava, hogyan telt az első születésnap? Nem merül feledésbe egyetlen édes vagy akár keserű perc sem – mert néha ilyen is van - az iker várásáról, születésükről és kiskorukról, mert ez a napló megörökíti. Az első percektől megőrzi az összes fontos emléket, kiegészítve fényképekkel, üzenetekkel.
Az Ikres Babanapló valójában a szülők számára készült, de a gyerekeknek szól. Mert amikor majd felnőnek és kérdeznek arról az időszakról, amikor várták őket, amikor megszülettek, vagy amikor kicsik voltak, elég ezt a könyvet elővenni és együtt elmerülhettek az emlékekben!
Nincs szükség két babanaplóra: ebbe az egybe mindkét baba belefér!

A könyv megvásárolható online: https://www.valogatottkonyvek.hu/zimber-konyvek-89/bendek-racz-judit-ikr...