Egy héttel azután, hogy örökbe fogadták gyermekeiket, a házaspár egész életüket megváltoztató híreket kapott

Sarah és Andy Justice az oklahomai Tulsából azon boldog párok közé tartozott, akik mindennél jobban szerettek volna gyermeket. Miután azonban évekig próbáltak teherbe esni, rájöttek, hogy az örökbefogadás az egyetlen esélyük. Hosszú örökbefogadási folyamaton mentek keresztül, és végül lehetőséget kaptak arra, hogy gyermekük legyen. Az érzelmes és megható történetük többi része inkább tűnik filmnek, mint a való életnek.

Az álmuk
Andy és Sarah Justice mindennél jobban akartak szülők lenni. Már nagyon régóta próbálkoztak babával, de miután konzultáltak az orvosokkal, kiderült, hogy Sarah nem tud teherbe esni.

Miután szembesültek a rideg valósággal, a házaspár az örökbefogadás mellett döntött. Jelentkeztek egy örökbefogadási ügynökségnél, és megkezdték a megterhelő, hosszú és frusztráló folyamatot. Először az ügyüket kellett felülvizsgálni és jóváhagyni. Ezután át kellett esniük alkalmassági vizsgálaton, mielőtt egyáltalán felkerülhettek volna a várólistára.
Tökéletes pár
Sarah és Andy élvezték az együtt töltött időt. Szerető és ápoló kapcsolatuk a bizalmon és támogatáson alapult. Remekül érezték magukat együtt, csak ők ketten, de természetesen eljött az idő, amikor szerették volna még tovább fokozni az élményeiket.

Sarah és Andy mindig is tudták, hogy gyermeket szeretnének, és úgy érezték, hogy eljött a tökéletes pillanat arra, hogy saját családot alapítsanak. Boldogságukat és izgatottságukat azonban hamarosan beárnyékolta a rossz hír.
Szakemberrel való konzultáció
Sarah és Andy már jó ideje egyedül próbáltak teherbe esni. Amikor a pár rájött, hogy valami nincs rendben, úgy döntöttek, hogy felkeresnek egy meddőséggel foglalkozó specialistát. Szülővárosuk, az oklahomai Tulsa elég nagy volt, de a házaspár még mindig nem talált olyan szakembert, aki segíthetett volna nekik. Ekkor döntöttek úgy, hogy egészen St. Louisig repülnek. Elhatározták, hogy gyermeket vállalnak, és úgy tűnt, semmi sem állíthatja meg őket.
Rossz hírek
Amikor Sarah és Andy elhagyták otthonukat az oklahomai Tulsában, hogy a Missouri állambeli St. Louisba menjenek, abban reménykedtek, hogy az orvos, akit találtak, képes lesz segíteni első gyermekük fogantatásában. Hosszú volt az repülőútút, és további hat órát vezettek, hogy végül eljussanak a termékenységi klinikára. Sajnos, több alapos vizsgálat után a lehető legrosszabb hírt kapták. Az eredmények alapján az orvosuk úgy vélte, hogy Sarah esélye a teherbeesésre nagyon kicsi.
In vitro megtermékenyítés
Az orvosok szerint Sarah és Andy alkalmasak voltak az in vitro megtermékenyítési kezelésekre. Azonban körülbelül 10% esélyük volt arra, hogy valóban bekövetkezik a terhesség. Az esélyek nem az ő javukra szóltak. Ráadásul az orvos elmagyarázta, hogy ezek a kezelések megterhelőek és nagyon drágák is.

Úgy tűnt, hogy az in vitro megtermékenyítés egyszerűen nem a legjobb megoldás ennek a fiatal párnak a számára. Szerencsére a Justicéknak más tervük is volt arra az esetre, ha valami ilyesmi történne.
Drága eljárás
Az in vitro megtermékenyítés (IVF) nagyon drága eljárás. Egyetlen ciklusban történő IVF-beavatkozás költsége 12 000 és 15 000 dollár között mozoghat, és ezeket a kezeléseket ritkán fedezi az egészségbiztosítás. Súlyosbítja a helyzetet, hogy egy IVF általában nem elég a teherbeeséshez. Ami azt jelenti, hogy a párnak legalább 30 000-60 000 dollárt kellett költenie a teherbeesésre. Végül senki sem adott biztosítékot arra, hogy a kezelés valóban sikeres lesz. Ezért a Justice házaspár egy másik lehetőséget - az örökbefogadást - is felvetette.

Nem adjuk fel
Annak ellenére, hogy a Justice házaspárnak nem lehetett saját gyermeke, nem akartak lemondani arról, hogy szülőkké váljanak. Tudták, hogy az örökbefogadási folyamat rendkívül nehéz lesz, és hogy évekbe telhet, mire ténylegesen örökbe fogadhatnak egy gyermeket. Mégis, hajlandóak voltak belevágni ebbe a hosszú és fárasztó folyamatba. Mindezen akadályok ellenére Sarah és Andy hajthatatlanok voltak, és semmi sem tudta lebeszélni őket.

Interjúk
Miután jelentkeztek az örökbefogadási ügynökségnél és a kérelmüket jóváhagyták, Sarah-nak és Andy-nek át kellett mennie a lakáskörülményeik és családjuk alkalmasságának vizsgálatán. Miután ennek is megfeleltek, már csak egy dolog maradt hátra - interjúkat készíteni a szóba jöhető szülőanyákkal. Ez utóbbi feladat volt egyben a legnehezebb is. Szülővé válásuk álma szinte teljes egészében ezektől az interjúktól függött, és ezek természetesen érzelmileg rendkívül megterhelőek és intenzívek voltak.

Miután befejezték az interjú sorozatot a potenciális szülőanyákkal, a házaspárnak nem volt más teendője, mint a várakozás, de az örökbefogadási folyamat még messze nem ért véget.
Nagyszerű hírek
A sok megpróbáltatás után, amin keresztülmentek, Sarah és Andy végre jó híreket kapott. Megtudták, hogy az egyik szülőanya, akivel interjút készítettek, úgy döntött, hogy örökbe adja nekik a gyermekét. Úgy látszik, az anya nagyon megkedvelte a Justice házaspárt, akik földön túli boldogságot éreztek, miután megkapták ezt a csodálatos hírt.

Hajlandóak voltak támogatni a szülőanyát az egész terhesség alatt, és a végsőkig segíteni őt ebben a folyamatban. A dolgok azonban nem mentek olyan simán, mint remélték.
Egy másik szívfájdalom
Amikor Sarah és Andy már azt hitték, hogy a gondok elmúltak, és végre szülők lesznek, váratlan dolog történt. A szülőanya, akitől örökbe akartak fogadni, az utolsó pillanatban meggondolta magát, és úgy döntött, inkább megtartja gyermekét. Annak ellenére, hogy ez teljesen ésszerű döntés volt a részéről és valószínűleg a legjobb a baba számára, Justice-éknak teljesen összeomlottak. Az álmuk ismét szertefoszlott, de még nem álltak készen arra, hogy teljesen lemondjanak róla.
Újrakezdés
Minden csalódásuk ellenére Sarah és Andy tudták, hogy tovább kell küzdeniük a családjukért. Újra felvették a kapcsolatot az örökbefogadási ügynökséggel, és kérték, hogy folytathassák az örökbefogadási eljárást. Justicéknak újabb interjúkon kellett átesniük, és néhány hónap múlva egy másik potenciális szülőanya jelentkezett, hogy őket választotta.

Sajnos ismét ugyanaz történt, mint korábban, ő is úgy döntött később, hogy megtartja a gyermekét. Sarah és Andy kezdték elveszíteni a reményt, mivel úgy tűnt, hogy álmuk soha nem fog valóra válni.
Újabb remény
Sarah-t és Andy-t egyik csapás a másik után érte, és nehéz volt nem elkeseredni emiatt. Az egyetlen dolog, ami erőt adott nekik, hogy végig akarták csinálni ezt a fárasztó folyamatot és az a jövőképük volt, hogy szülők lesznek. Így sikerült a párnak kitartania és folytatniuk, amit megkezdtek. Justicék abban reménykedtek, hogy álmuk végül valósággá válik, ezért nem adták fel soha. És ezt jól tették. Nem sokkal azután, hogy a második szülőanya visszalépett, újabb értesítést kaptak.

Még egy telefonhívás
Bár kiderült, hogy természetes úton nem tudnak teherbe esni és az örökbefogadási ügynökség kétszer is cserbenhagyta őket az utolsó pillanatban, Justice-ék mégsem akarták feladni. Valahogy tudták, a sorsuk az, hogy szülők legyenek, de mindazok után, amin keresztülmentek, nehéz volt pozitívnak maradni. De azután valami elképesztő dolog történt. Kaptak egy hívást az ügynökségtől, és megtudták, hogy egy másik terhes nő őket választotta születendő gyermeke szüleinek. Úgy érezték, hogy a dolgok ezúttal másképp alakulnak.

Nagy meglepetés
Sarah és Andy alig várták, hogy találkozhassanak a potenciális szülőanyával és ezúttal a dolgok remekül alakultak! Nemcsak megkedvelték egymást, de a nő meghívta őket az ultrahangos vizsgálaton való részvételre is.

Nem is sejtették, hogy újabb nagy meglepetés vár rájuk! Miközben az orvosi rendelőben voltak, észrevettek valami furcsát a felvételen. Az ultrahang ugyanis azt mutatta, hogy nem csak egy szívdobogás volt, ami azt jelentette, hogy Justicéknak egynél több babájuk lesz.
Egy, kettő, három!
Justicék, a szülőanya és az orvos, mindannyian az ultrahangfelvételt nézték, amikor észrevették, hogy a monitoron nem egy, hanem három különálló szívdobogás látható. Teljesen sokkos állapotban voltak.

Azok után, amin keresztülmentek, hogy örökbe fogadhassák első gyermeküket, az, hogy megtudták, hogy három babával mehetnek haza, hihetetlennek tűnt. Néhányan kísértésbe estek volna, hogy visszalépjenek, de Justicék tudták, hogy nekik azt szánta a sors, hogy mindhárom babát felneveljék.
Előkészületek
Bár Sarah és Andy már évek óta próbálkoztak a gyermekvállalással, nem számítottak arra, hogy egyszerre három babájuk lesz. Hármas ikreket vállalni nem túl gyakran fordul elő, különösen, örökbeadás esetén. Ez teljesen váratlanul érte őket, ezért Justicéknak a lehető leggyorsabban el kellett készíteniük a gyerekszobát.

Három babára egyszerre felkészülni egy teljes munkaidőt igénylő feladat, de Sarah és Andy rendkívül izgatottan várták a babák érkezését. Elvégre abban reménykedtek, hogy majd egynél több gyerekük lesz, és a hármas ikrek születése azt jelentette, hogy nem kell többször végigcsinálni az örökbefogadást.
A ház készen áll
Három babára való felkészülés rengeteg munkát jelent, és a házaspárnak sietnie kellett, hogy a ház készen álljon, mire megérkeznek a kicsik. Rengeteg mindent kellett elintézni és vásárolni, többek között kiságyakat, babakocsit, pelenkákat, cumikat, cumisüvegeket és egyebeket. A házat is „bababiztossá” kellett tenni, előre gondolni arra az időszakra, amikor a hármasikrek elkezdenek kúszni. Stresszes időszak volt, de egyben nagyon izgalmas is, felkészülni arra a pillanatra, amikor végre családdá válnak.
Koraszülés
Az örökbefogadással kapcsolatos terveiket többször is elhalaszthatták, de amikor a szülésről volt szó, ez nem jöhetett szóba, ráadásul minden hamarabb történt, mint várták. Az anyánál nyolc héttel korábban indult be a szülés, mint várták, de ez hármas ikreknél még normális volt, és nem volt miért aggódniuk. Sarah és Andy azonnal a kórházba sietett, hogy találkozhassanak a szülőanyával, és ott lehessenek a különleges pillanatban. Justice-ék órákig tartó várakozás után tudták meg, hogy végre Hannah, Joel és Elizabeth szülei lettek.
Intenzív ellátás
Hannah, Joel és Elizabeth a tervezettnél nyolc héttel korábban született, ezért az újszülött intenzív osztályon kellett elhelyezni őket. Ez csak annyi ideig tartott, amíg megerősödtek annyira, hogy a szüleikkel lehessenek.

A többi csecsemőhöz hasonlóan a hármas ikrek is nagyon gyorsan nőttek, és az a néhány hét, amit az intenzív osztályon töltöttek, gyorsan elrepült. Minden a terv szerint ment, és a babák hamarosan elég erősek és egészségesek voltak ahhoz, hogy hazamehessenek Sarah-val és Andyvel.

Rosszul érzem magam
Alig egy héttel azután, hogy szülők lettek, Sarah úgy érezte, hogy valami nincs rendben. Rosszul érezte magát, és azt feltételezte, hogy ez annak a sok stressznek a következménye, amin keresztülmentek. A hosszú és nehéz örökbefogadási folyamat és a három babájuk koraszületése minden bizonnyal hatással volt az egészségére. De hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden rendben van, és hogy biztonságban hazavihetik a babáikat, Sarah és Andy elmentek egy orvoshoz. Kiderült, hogy az ok, amiért Sarah rosszul érezte magát, nem a stresszel volt magyarázható...
Terhes!
Az orvos visszajött az eredményekkel. Úgy tűnt, hogy Sarah-nak semmi baja és egyáltalán nem beteg. Sőt, terhes volt.

A hír sokkoló volt. Sarah és Andy hosszú évek óta próbáltak természetes úton elérni a terhességet, majd később arra vártak, hogy örökbe fogadhassanak egy gyermeket. Most, hogy mindezen gondok mögöttük voltak, és három gyermeket fogadtak örökbe - Sarah terhes lett! Ez volt a legmeglepőbb hír, amit kaphattak, de a meglepetésük ezzel még nem ért véget.
Megkettőződött boldogság
A gondolat, hogy biológiai úton foganjon gyermekük, már önmagában is hihetetlen volt. Miután megtudta, hogy nem lehet saját gyermeke, Sarah valahogy mégis terhes lett. De nem ez volt a legnagyobb meglepetés a Justice házaspár számára. Sarah nem csak terhes volt, de a vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy ikreket fog szülni!

Mindez alig egy héttel azután történt, hogy hazajöttek a hármas ikrekkel. És míg néhány pár megijedt vagy kiborult volna, Justice-ék áldottnak érezték magukat.
Földöntúli boldogság
Andy és Sarah alig tudták elhinni ennek a helyzetnek az iróniáját – földöntúli boldogságot éreztek, hogy örökbe fogadták a hármas ikreket, most pedig ikreket várnak! Az életük egyik napról a másikra megváltozott, és a hír, hogy öt gyermekük lesz, túláradó örömmel töltötte el őket. Öt kisbabát egyszerre felnevelni elég nagy kihívás volt, ezért fel kellett készülniük erre és előre tervezniük az életüket. Ennek ellenére alig várták, hogy végre megszülessenek a gyermekeik.

Anya született
Az idő gyorsan telt. Kilenc hónappal később Sarah bement a kórházba, hogy megszülje az ikreit. A vajúdás hosszú és nehéz volt, de a babák komplikációk nélkül születtek meg. Amint Justicék meglátták újszülött babáik arcát, a nehézségeket el tudták felejteni.

Két új baba, Andrew és Abigail csatlakozott az addig is nagy és boldog családhoz. Sarah és Andy álmai végre beteljesedhettek, és berendezkedhettek a gyermekeikkel.
Sok munka
Öt gyermeket nevelni sok munkát és türelmet igényel, különösen akkor, amikor még valamennyien csecsemők. Azt mondják, hogy egy gyermek felneveléshez egy egész falu kell. Ez esetükben ötször nehezebb volt, így Sarah-nak és Andy-nek minden segítségre szüksége volt.

Szerencsére a családjuk, a barátaik és az egész közösség nagyon támogató volt, és amikor csak tudtak, segítettek. A tulsai Eastland Baptista Gyülekezet élelmiszeradományokkal segítette őket, a közösség tagjai pedig nagylelkűen főztek és tápszert küldtek a családnak.
Egy kis segítséggel
Szerencsére Sarah-nak és Andy-nek sok barátja volt, akik hajlandóak voltak segíteni nekik, és mindannyian felajánlották, hogy vigyáznak a gyerekekre, amíg Sarah és Andy dolgoznak. Miután elterjedt a történet az ötgyermekes házaspárról, Justice-ék elkezdtek adományokat kapni kedves idegenektől is. Nagylelkű emberek pelenkákat, cumisüvegeket, ruhákat, takarókat és más szükséges dolgokat küldtek, amellyel segítették a családot. Justice-éknak hetente 300 pelenkára és 84 cumisüvegre volt szükségük, ezért minden segítségért hálásak voltak.

Lábkörmük festése
Lehet, hogy viccesen hangzik, de öt kisbabát egyszerre gondozni nemcsak megterhelő, de néha még a szüleiknek is nehéz felismerni őket. Ez még inkább érthető, ha figyelembe vesszük, hogy Sarah és Andy állandóan alváshiányban szenvedtek és rengeteg stressznek voltak kitéve.

Ezért ki kellett dolgozniuk egy módszert, hogy véletlenül se keverjék össze a gyerekeket. Különböző körömlakkokat használtak a babáik lábkörmeinek kifestéséhez. Így biztosak voltak benne, hogy nem fogják összetéveszteni őket.

Vírusként terjed
Andy és Sarah Justice növekvő családjának elképesztő története hihetetlenül inspiráló volt, ezért nem kellett sokáig várni arra, hogy vírusként terjedjen a hírük. Justice-ék története először a Facebookon vált ismertté, és emberek ezrei kezdték el követni őket a közösségi médiában.

Később más hírportálok és blogok is felkapták a történetet, és Justice-ék meglehetősen híresek lettek. De a történetüknek még messze nem volt vége. A sors még tartogatott néhány meglepetést a fiatal szülők számára.
Újabb baba várható
2015-ben újabb meglepetés érte Justicékat. Sarah megtudta, hogy ismét terhes. Még egyszer legyőzték az esélyeket, mindannak ellenére, amit az orvosok mondtak. 2016-ban a hatodik babát köszöntötték a családjukban.

Bármely más pár számára hat gyerek soknak tűnhet. Sarah és Andy viszont a földönkívüli boldogságban úsztak. "Ez olyasmi volt, amire annyira vágytunk, hogy imádjuk. Egyszerűen csak nagyon szeretjük ezeket a gyerekeket" - mondta Sarah a Today Show-ban.
Egyszerű, mint az ABC
Miután egyszerre öt gyermeket neveltek fel, a Justice házaspár számára szinte észrevétlen volt egy újabb gyermek érkezése a családba.

Mindazok után, amin keresztülmentek, Sarah és Andy hozzászokott ahhoz, hogy állandóan elfoglaltak és fáradtak, így ez nem volt olyan nagy változás számukra. Ezúttal valójában könnyebb volt, mert megtapasztalhatták, milyen egy vele egykorú testvérek nélküli kisbabáról gondoskodni. Ez azonban mégsem jelentette azt, hogy Justicéknak nem voltak problémáik.
Hat gyerek egy fedél alatt
Ha ennyi gyerek él egy fedél alatt, még a legegyszerűbb dolgok, például a nevük megjegyzése is nehézségekbe ütközhet. Íme, egy gyors áttekintés: a legidősebb gyermekeiket, a hármas ikreket Joelnek, Hannahnak és Elizabethnek hívják; az ikrek kilenc hónappal fiatalabbak, Abigailnek és Andrewnak hívják őket; a legkisebb gyermeket pedig Calebnek.

A gyerekekről való gondoskodás rendkívül boldoggá tette Sarah-t és Andy-t, és mindig volt idejük szórakoztató családi programokra. Az egyik ilyen az alábbi képen látható: a július 4-i ünnepség.
Soha nem unalmas az élet
Caleb akkor született, amikor a hármasikrek négyévesek lettek, az ikrek pedig három és fél évesek. Bár a korkülönbség csak néhány év, ez bőven elég volt ahhoz, hogy a szülők számára hatalmas megkönnyebbülést jelentsen.

A hármasikrek és az ikrek végre szobatisztává váltak, így a szüleiknek már nem kellett emiatt aggódniuk. Mégis, sosem unatkoztak a Justice házban. A gyerekek egész nap aktívak és nagyon hangosak voltak, de Sarah és Andy ezt is szerették.
Áldott
Az emberek hallani akarták, hogyan váltak Sarah és Andy szülőkké, és a házaspár számos interjú felkérést kapott. Sarah a Babyology-nak adott interjúban beszélt egyedülálló élményükről: "Több gyermeket vállalni egy valóra vált álom. Amikor vársz valamire, sokkal jobban értékeled, amikor végre megkapod" - mondta. A saját családalapítással való küzdelem évei felkészítették a Justice házaspárt arra, hogy értékeljék mindazt, amit kaptak, és élvezzenek minden pillanatot, amit a gyermekeikkel tölthetnek.

Változások
Amikor az embernek gyermeke lesz, átéli és megtapasztalja a fejlődésük számos különböző szakaszát, valamint az ezzel járó változásokat és kihívásokat. Az oklahomai házaspár számára mindezek a kihívások megsokszorozódtak. Amikor a gyerekeik a kiságyból kinőttek és kisgyermekágyra volt szükség, nem csak egy-két bútordarabot kellett vásárolniuk. "Öt kisgyermek-ágyas gyerekkel rendelkezni egy kaland. De haladunk a korral…" - mondta Sarah. Természetesen nem ez volt az egyetlen kihívás, ami logisztikai megoldást igényelt.

Szigorú menetrend
Nem kell hangsúlyoznunk, milyen óriási szervezést igényel, ha valakinek ennyi gyereke van. Sarah-nak és Andy-nek nagyon szigorú napirendje volt, amit be kellett tartaniuk, különben teljes káoszban éltek volna.

Hogyan nézett ki a napirendjük? Kora reggel a család elment sétálni, később pedig szétosztották a gyerekeket a barátok és a családtagok között. Miután befejezték a többi gyerekekkel való játszadozást, Justicék minőségi időt töltöttek együtt az otthonukban.
Bilire szoktatás
Csak a szülők értik, hogy mennyi türelemre, figyelemre és odafigyelésre van szükség egy kisgyermek bilire szoktatásakor. De úgy véljük, hogy Justicék azon kevesek közé tartoznak a világon, akik tudják, milyen ezt egyszerre öt gyerekkel csinálni.

A mosdószünetek nagy és fontos részét képezték a napi menetrendjüknek. "A bili-szünetek nagy részét képezik a napjainknak, mivel öt gyerekünk van ugyanabban az életszakaszban” - mondta Sarah a Babyology-nak.
Soha nincsenek egyedül
A legjobb dolog a hatgyermekes nagycsaládban az, hogy Sarah és Andy tudta, hogy a gyerekeik soha nem lesznek egyedül ezen a világon. Justice gyerekeinek mindig lesz valaki, akire támaszkodhatnak, és az iskolában is mindig volt kivel játszaniuk vagy leülniük ebédnél. "Soha nem szenvedünk hiányt játszótársakban, és azon dolgozunk, hogy a testvérek közötti szeretetet és törődést elősegítsük" - mondta Sarah. "A gyerekeinknek mindig lesz barátjuk, és soha nem kell magányosnak érezniük magukat."

Kis segítők
Néhány évvel ezelőtt a Justice házaspárnak nagyon nehéz volt egyszerre öt kisbabáról gondoskodni. De most, hogy megérkezett a kis Caleb, a helyzet teljesen megfordult, hiszen rengeteg kis segítőjük akadt a házban.

Az öt gyermekük "abszolút imádja a kis Calebet" (mondta Sarah), és mindig ott vannak mellette, hogy játsszanak vele. Bár ők maguk még fiatalok, szeretnek vigyázni rá, és állandóan elárasztják szeretettel és figyelemmel.
Hihetetlen történetük
Sarah és Andy története, hogy hogyan lettek hat gyönyörű és egészséges gyermek szülei, valóban hihetetlen. Szinte úgy hangzik, mint egy mese. Miután évekig imádkoztak azért, hogy saját gyermekük legyen, és azt mondták nekik, hogy ez lehetetlen, szinte egyik napról a másikra hat gyermek szülei lettek. Most, hogy Caleb jól beilleszkedett, már nem volt miért aggódniuk. "Neki van a valaha volt legnagyobb rajongói klubja, és el sem tudjuk képzelni az életünket a világ legédesebb, legkedvesebb kisfiúja nélkül" - mondta Sarah a Babyologynak.

A Justice-ok szolgálnak
A Justice házaspár nagyon megrázó élményeken ment keresztül a szülővé válásukhoz vezető úton. Azt mondták nekik, hogy meddők, majd elvették tőlük a leendő örökbefogadott gyermekeiket - kétszer is! – ami szinte bárkinek elég lenne ahhoz, hogy feladja az álmát. De a sok szomorúság és frusztráció után, amit a Justice-ok elszenvedtek, úgy tűnik, végre megkapták a megérdemelt jutalmukat - egy gyönyörű, boldog és egészséges család formájában.

Forrás: https://foodisinthehouse.com/a-week-after-this-couple-adopted-4c/28/?utm...