Egyedülálló, koronavírussal kapcsolatos kérdőíves ikerkutatás - minden 18 év feletti ikerpár részére - kérjük, segítsen a kitöltésben!

Egyedülálló, koronavírussal kapcsolatos kérdőíves ikerkutatás - minden 18 év feletti ikerpár részére - kérjük, segítsen a kitöltésben!

Az ikerregiszter honlapján bejelentkezést követően (azon adatokkal, amiket a regisztráció során megadtak) a fenti linken találják a "COVID-19 fertőzés súlyosságának és az oltási hajlandóság vizsgálata ikrekben, összefüggésük a pulmonalis és extrapulmonalis rizikófaktorokkal" c. kérdőívünket, mely a COVID elleni vakcinákkal kapcsolatos attitűdöt, oltási hajlandóságot vizsgálja, valamint segítségével képet kaphatunk a koronavírus-járvány hazai lefolyásáról, a fertőzés különböző társbetegségekkel való összefüggéseiről. A kérdőív kitöltése csupán összesen 5-10 percet vesz igénybe. A kérdéssor mobiltelefonon is megválaszolható, azonban ekkor előfordulhat, hogy a sorok összecsúsznak, emiatt elsősorban laptopon vagy asztali számítógépen ajánljuk a kitöltését. A kérdőív kitöltésekor megadott adatait anonim módon kezeljük, valamint élhet azzal a jogával, hogy nem minden kérdésre ad választ.
Köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére és ezzel hozzájárul kutatásunkhoz és a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez! Kérjük, szóljon ikertestvérének is, hogy ő is töltse ki a kérdőívet, hiszen az eredményeket így tudjuk csak értékelni.
A kérdőív itt érhető el: COVID-19 fertőzés súlyosságának és az oltási hajlandóság vizsgálata ikrekben, összefüggésük a pulmonalis és extrapulmonalis rizikófaktorokkal
vagy: https://ikrek.semmelweis.hu/kerdoiv/covid-19-fertozes-sulyossaganak-es-a...
A kérdőív kitöltési határideje: 2022.08.15.