Egymásra találtak a születésükkor elválasztott hármas ikrek, de azért van egy kis csavar a történetben

Születésükkor szívfacsaró okokból választották el őket, mára azonban egymásra találtak, és elválaszthatatlanok lettek a coloradói hármas ikrek.

Rikki Jump és ikertestvérei, Julianne és Kendall Scavo története hatja meg most könnyekig az internetezőket. Édesanyjuk, Kathleen ugyanis azért döntött kettejük örökbeadása mellett, miután megszülettek, mert kamionsofőr férjével nem tudta volna eltartani őket. A siket nő, aki most 67 éves, úgy mesélte: izgatott volt, amikor kiderült, hogy állapotos, ám nagyon kétségbeesett amiatt, hogy három gyermeket hord a szíve alatt, ezért csak egyet tartott meg.
A lányok 1991. június 7-én jöttek világra. Az édesanya azért döntött úgy, hogy csak Rikkit neveli fel, mert Julianne és Kendall ugyanúgy helyezkedett a pocakjában – úgy vélte, együtt kell maradniuk. A csöppségek számára örökbefogadó szülőket kerestek – a coloradói Fort Collinsban élő Scavo családhoz kerültek –, s míg Rikki úgy nőtt fel, hogy mindvégig tudta, hogy van két ikertestvére, Kendallék csak általános iskolás korukban szembesültek a dologgal.

Körülbelül 60 kilométerre laktunk egymástól. Egy alkalommal, amikor 8 évesek voltunk, elmentünk vásárolni a lakhelyük közelébe. Egy kislány odajött hozzám, és azt hitte, Julianne vagyok – az egyik nővérem volt. Ekkor kezdtünk el írni egymásnak. Hamar barátok lettünk, levelezve pótoltuk be az elveszett éveket. Nagyon erős lett köztünk a kötelék, és amikor 11 éves korunkban végre találkoztunk, úgy éreztük, mintha mindig is ismertük volna egymást
– mesélte Rikki, aki szerint édesanyjuk, Kathleen mindig is bűntudatot érzett amiatt, hogy lemondott a lányokról. Aztán meglátták Julianne és Kendall örökbefogadó szüleit, és rájöttek, hogy a nő a lehető legjobb döntést hozta meg.

Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2023/07/18/egymasra-talaltak-a-szulet...