Hófehér hajjal született egy ikerpár

Az ikerlányok Argentínában jöttek világra és azonnal belopták magukat mindenki szívébe!

A hófehér hajjal világra jött ikerlányok, Virginia és Catalina egy csapásra híresek lettek szülőhazájukban, Argentínában. Érkezésük után nemcsak a szüleik, hanem a kórház teljes személyzete is odáig volt a különleges babákért, akikhez hasonlót tényleg nem lehet gyakran látni. Jorge Gomez a büszke apuka és felesége már akkor majd kiugrottak a bőrükből örömükben, amikor a vizsgálatokon kiderült, hogy ikreik lesznek, amikor pedig karjukban tarthatták a lányokat, Virginiát és Catalinát, végképp elolvadtak a boldogságtól. “Mikor megtudtuk, hogy ikreket várunk, alig hittünk a fülünknek és a babavárás alatt végig nagy izgalommal vártuk a lányainkat. Születésük után, ahogy világossá vált számunkra, hogy albínóként érkeztek, egy cseppet sem enyhült a boldogságunk, sőt! Csodálatosan szépnek és különlegesnek látjuk őket és minden tőlünk telhetőt megteszünk majd, hogy vigyázzunk rájuk” – nyilatkozta az édesapa.
Olyannyira különlegesek, hogy Argentínában korábban még sosem fordult elő hasonló, emiatt a büszke szülők még inkább úgy érzik, hogy égi jelnek tekinthetik a lányok érkezését. A szülésre a teljesen problémamentes várandósság 36. hetében került sor és szerencsére a koraszülés ellenére is remekül érezték magukat a babák, akiknek már van egy nagyobb fiútestvérük – az ő hajszíne teljesen átlagos, az ikrekhez hasonló fehér hajszín sosem volt jelen korábban a családban.
Az elsőként érkező baba 2,5 kg súllyal látta meg a napvilágot, míg a 2 perccel utána született kislány 2,4 kg-t nyomott. Édesapjuk egy interjúban elmondta, hogy feleségével együtt áldásnak érzik, hogy ilyen különleges gyermekekkel bővült a családjuk, még úgy is, hogy tudják, az albínó babáknak különleges gondoskodásra van szükségük.

“Tudjuk, hogy nem minden téren lesz olyan a gyerekkoruk, mint a többieknek, mi azonban a feleségemmel nem kérünk az előítéletekből és a lesajnáló pillantásokból, hiszen minden gyerek azt érdemli, hogy feltétel nélkül szeressék” – mondta végezetül Jorge Gomez.
Az alábbi videó felvételen és honlapon számos képet láthatnak a különleges argentin iker-kislányokról

https://www.youtube.com/watch?v=WrULRVkdybE
https://www.google.com/search?q=virginia+and+catalina+gomez&sca_esv=6015...

Forrás: https://gyerekszoba.hu/baba/hofeher-hajjal-szuletett-egy-ikerpar/