Iker légiutas-kísérők bolondítják az utasaikat és néha a barátaikat

A lenyűgöző légiutas-kísérő lányok együtt élnek és mindig együtt dolgoznak, s még barátaiknak is nehezen megy a megkülönböztetésük. Laura és Anna Perry 20 évesek és Birminghamben laknak. Amennyiben megtehetik, mindig azonos műszakokban dolgoznak, hogy egymás mellett lehessenek. Munka közben még a légitársaság egyenruháját is viselik, így nem kétség, hogy összekeverik őket az utasok. Ezen felül még otthon is ugyanúgy öltöznek, ezáltal barátaikat is megtévesztik - mesélik barátaik, Lewis (22) és Mike (26).
"Mindig is együtt csináltunk mindent, amivel az emberek összezavarása volt a célunk" - mondják az ikrek. "Barátainknak kellett kis idő, míg meg tudtak minket különböztetni." - tette hozzá egyikük.
A lányok egy perc különbséggel születtek, s nem sok időt voltak életükben távol egymástól. Szüleik mindig ugyanazon ruhába öltöztették őket, azonos baráti körük volt és ugyanabba az iskolába járatták őket természetesen. Az iskola befejezése után együtt tanultak tovább az utazás és turizmus szakmában. Először egy szállodában kaptak állást. Minden álmuk az volt, hogy légiutas-kísérőként dolgozhassanak, ami egy hotel vendégnek köszönhetően teljesült be. Az idősebb Anna kifejtette: "A hotel egyik vendége kicsit megzavarodott, hogy épp kivel beszél, mire rájött, hogy ikrek vagyunk. Pont a Thomas Cook légitársaságnál dolgozott és meg volt nagyon elégedve a munkánkkal. Rögtön ajánlott állást, amit azonnal el is fogadtunk."
Az ikerlányok nemcsak a munkában, hanem az életük más terén is szinkronban élnek egymással. Barátaiknak igen nehezen ment a megkülönböztetésük, főleg kapcsolatuk elején. "Annyira közel vannak egymáshoz, hogy ők szinte elválaszthatatlanok. Gyakran viselnek ugyanolyan ruhát, ami miatt még nehezebb a megkülönböztetésük." - mondja Laura barátja. Hozzátette: "Egyszer, amikor elhívtam Laurát vacsorázni, Anna nyitott nekem ajtót. Őszintén azt hittem, hogy Laura volt az. Egyszerűen nem tudtam megkülönböztetni őket."
Amikor a hölgyek a fedélzeten felszolgálnak, az utasok állandóan megszólítják őket, hogy tényleg ikrek-e? Szóval még az égben is zavarba tudják hozni az ikrek az embereket!

Forrás: http://www.news.com.au/travel/travel-ideas/twin-flight-attendants-fool-p... / HTR News