Ikertestvére gyermekét - valójában unokaöccsét - hozta a világra

Dawn Ardolino Policastro-nak elállt a lélegzete, amikor az orvosok közölték, hogy ikertestvére, Allison Ardolino Dinkelacker nem vállalhat újabb kisbabát.
A New York-i Long Island-en élő Allison Ardolino Dinkelacker 2009-ben tudta meg, hogy harmadik stádiumban lévő emlőrákja van. A helyzetet súlyosbította, hogy akkor volt várandós az első gyermekével. Az orvosok a kemoterápia azonnali elkezdését javasolták, emiatt a terhessége 31. hetében sürgős császármetszést kellett végezni, hogy világra tudja hozni kisfiát, Dylen-t.
Mindketten túlélték a megpróbáltatást, és Allison-t a kezelést követően rák-mentesnek diagnosztizálták. „Allison olyan nagyon fiatal volt és pont akkor történt vele ez a dolog, amikor a legboldogabb volt az életében, ez egyszerűen kétségbeejtő” - mondta az ikertestvére.
Allison életmódot váltott, de mielőtt újabb gyermekvállalásra készült, felkereste az orvosát, ahova ikertestvére, Dawn Ardolino Policastro is elkísérte. Itt szerzett tudomást arról, hogy ha meg is történik a fogamzás, valószínűleg nem éli túl a terhességet, mivel a rákbetegségét hormonális tényezők váltották ki.
Még be sem fejezte az orvos a mondatot, Dawn azonnal félbeszakította és felajánlotta, hogy kiviseli ikertestvére gyermekét. Így is történt, augusztus 5-én egészséges kisfiúz hozott a világra, Hudson-t, aki valójában az unokaöccse.
“How can we begin to thank you for the tremendous generosity and sacrifice you have so willingly bestowed these last few months?” Allison wrote. “You have given us not just the fulfillment of a wish we’ve had for the last six years, but a whole new life, and a family of four we thought we’d never have.”
"Nem is tudom, hogyan köszönjük meg neked azt a hihetetlen nagylelkűséget és áldozatot, amit önként ajándékozzál számunkra az elmúlt pár hónapban?" írta Allison. "Nemcsak az elmúlt hat évben vágyott legfőbb kívánságunk teljesítését adtad nekünk, hanem egy teljesen új élet azzal, hogy egy négytagú család lehettünk, amelyről azt hittük, soha nem adatik meg számunkra."
Az ikrek hihetetlenül szoros kapcsolatban vannak, mindössze három házzal távolabb élnek egymástól. Dawn-nak két saját fia van (3 és 7 évesek), míg Allison első fia, Dylan már 6 éves.
A terhesség alatt Dawn titokban tartotta a magzat nemét és nem árulta el Allison-nak egészen a szülésig. Amikor Hudson megszületett, Allison egy sajátos fotót posztolt Facebook-on, amelyen az egymásra rendkívül hasonlító ikrek: „It's a boy!" feliratú táblát tartanak a kezükben. A képet - Allison Rose Photography Facebook Page - a hír megjelenése idején 56.000-an lájkolták és csaknem 10.000-en osztották meg egymással.

Forrás: http://patch.com/new-york/mineola/long-island-woman-gives-birth-twin-sis... / HTR News
http://www.msn.com/en-us/lifestyle/family/woman-gives-birth-to-her-twin-...
http://www.insideedition.com/headlines/11425-woman-gives-birth-to-her-id...