Ilyen Kendra és Maliyah sziámi ikrek élete napjainkban

A hasuknál összetapadva születtek, közös vesével és két lábbal. Kendra és Maliyah Herrin sziámi ikrek olyan kihívásokkal néztek szembe, amelyeket legtöbbünk el sem tud képzelni. Tehát mi történt, amikor a szüleik meghozták azt a nagyon döntést, miszerint elválasztják őket? Hogyan élték túl az ikrek, és vajon ugyanazok maradtak-e? Ez a szívszorító döntés csak a kezdete az útjuknak, tele bátorsággal, fájdalommal és reménnyel. Ez egy inspiráló történet két nővérről, akik legyőzték a lehetetlent, de milyen áron?

Kendra és Maliyah sziámi ikrek 2002-ben a hasuknál összenőve születtek
Egy Salt Lake City-i kórházban két kislány jött világra a hasuknál összenőve. A Kendra és Maliyah Herrin nevű ikrek egy ritka betegségben szenvedtek, ami azt jelentette, hogy közös a medencéjük, a veséjük és a májuk. Az esélyek ellenére a Herrin ikrek minden várakozást megcáfolva túlélték a születést és kijutottak az anyaméhből. Az orvosok figyelmeztették Kendra és Maliyah szüleit, hogy túlélési esélyeik csekélyek.
Bár Kendra és Maliyah csodával határos módon túlélte a születést, állapotuk válságos volt, sokakat elgondolkodtatott, meddig élhetnek az ikrek? Sikerülhet- e nekik az esélyek ellenére túlélni vagy tragikusan lerövidül az együtt töltött idő?

Azt mondták, nem fogják túlélni az első 24 órát
Minden 200 000 élve születésből csak egy eredményez sziámi ikreket, és sokan sajnos nem élik túl. Ennek ellenére a Herrin ikrek túljutottak első éjszakájukon, ami növelte a túlélési esélyeiket. Az ikrek közös létfontosságú szervei miatt az orvosok azt jósolták, hogy nem élik túl az első 24 órát. Ahogy teltek a napok, Kendra és Maliyah bebizonyították, hogy az orvos-szakértők tévedtek. Azonban szüleiknek meg kellett hozniuk életük legnehezebb döntését. Vajon sikerül-e az ikreknek kikerülni ebből a veszélyes állapotból vagy közeledik a vég? Ebben az állapotban biztosan nem tudnának egészséges életet élni. Így az orvosoknak és a szüleiknek esélyt kellett adniuk a jobb életre.

A végső döntést meg kellett hozni
Az egyiptomi ikrek, Kendra és Maliyah Herrin életük első néhány évét szó szerint összenőve töltötték, minden pillanatot együtt éltek meg. Közös szerveik azonban súlyos egészségügyi szövődményeket eredményeztek, amelyek idővel súlyosbodtak. Szüleik, Jake és Erin lehetetlen döntés elé néztek. El kellett dönteniük mi a helyes. Meghagyni a lányok jelenlegi állapotát, így kockáztatva, hogy később megbánják? Vagy alá kell vetniük az ikreket egy bonyolult orvosi procedúrának? Ijesztő volt a helyzet.
Egyik lehetőség sem tűnt ideálisnak. Jake és Erin azon küszködtek, hogy mit tegyenek ezután. Lányaik jövője a tét, a Herrin család egy bizonytalan útra lépett.

A szülők nem tudták mit tegyenek
Az sziámi ikrek ritkaságszámba mennek, és a szétválasztásuk döntése egyik családnak sem könnyű. Az orvos technológiai fejlődés ellenére a Herrin család azon őrlődött, hogy mérlegelje a műtét kockázatait és előnyeit a négyéves Kendra és Maliyah esetében. Számtalan orvosi és pszichológusi konzultáción vettek részt. De egy dolog végül egy kicsit megkönnyítette a döntést. Tudták, hogy nem élhetnek a lányok összenőve örökké. Herrinék nagyot hittek a sikerben, így a kockázatos elválasztó műtét mellett döntöttek. Döntésük örökre megváltoztatta az ikrek életét, de a Herrin családnak meg kellett hoznia ezt a döntést.

Az ikrek szétválasztása végzetes is lehetett volna
A sziámi ikrek szétválasztása összetett és kockázatos eljárás. Kendra és Maliyah Herrin számára a több közös szerv még nehezebbé tette a döntést. A lányoknak egyetlen veséjük volt, ami jelentősen veszélyeztette az életüket. Kendra őszintén beszélt a kockázatokról az ikrek YouTube csatornáján, hangsúlyozva milyen veszélyes, amikor egy vese a felelős két testért. E kihívások ellenére a Herrin család tudta, hogy a lányok elválasztása szükséges hosszú távú egészségük és függetlenségük érdekében. Nem volt könnyű végrehajtani a műtétet, de végül megérte, mert az ikreknek esélyük lett egy szebb jövőre.

Hogyan magyarázod el kisgyerekeknek, hogy hamarosan szétválasztják őket?
A Herrin ikrek még kisgyerekek voltak, amikor szüleiknek el kellett magyarázniuk nekik, hogy műtéten fognak átesni, hogy elválasszák őket. Maliyah és Kendra megpróbálták felfogni, hogy mit fog jelenteni az eljárás, de túl picik voltak ahhoz, hogy teljesen megértsék az ezzel járó kockázatokat. Kendra mesélte a YouTube csatornájukon, hogy szüleik megnyugtatták őket, hogy minden rendben lesz. A műtétet "a szétválás napjának" nevezték. Nehéz beszélgetés volt, de a lányokra hamarosan még nehezebb út várt, amikor a műtétre készültek.

Felkészülés a műtétre
A lányok szülei gondoskodni akartak arról, hogy lányaik megfelelően fel legyenek készülve, mielőtt belépnének abba a kórházba, ahol a műtétet végzik. A Herrin nővérek még azt is megosztották: "Volt saját játszószobánk, voltak babáink. Kaptunk ápolónői jelvényt is." Egyértelmű volt, hogy a kórház személyzete, a nővérek és szüleik mindent megtesznek azért, hogy jól érezzék magukat. A műtét kimenetele azonban egészen addig a napig ismeretlen volt, amíg meg nem történt. Szüleik csak annyit szerettek volna, hogy a lányoknak jó emlékeik maradjanak a műtétjük előtt, különösen, ha a dolgok rosszul sülnek el, és ez lehet az utolsó együtt töltött napjuk.

Bőrtágítás
Bár a műtét előtt sok mentális felkészülésre volt szükség, az orvosi felkészülés is ugyanolyan intenzív volt. A lányok megosztották a testüket, ami azt jelentette, hogy közös a bőrük. Mielőtt az orvosok szétválaszthatták volna őket, meg kellett bizonyosodniuk arról, hogy a testük képes lesz kezelni az új helyzetet. "Minden héten kaptunk szövettágítókat, amik ilyen kis léggömbszerűk voltak, amelyeket a bőr alá kellett helyezni, hogy a bőr kitáguljon, hogy elegendő bőrünk legyen a műtét utáni élethez." Ez fájdalmas része volt a folyamatnak, és bár a lányok nagyon fiatalok voltak, Kendra és Maliyah azt mondják, emlékeznek az érzésre. Még ennyi előkészület ellenére sem volt garantált, hogy túlélik.

Felkészülés a legrosszabb forgatókönyvre
Amikor szembesültek a műtét ijesztő kilátásával, a szülők azt tették, amit minden szerető szülő tenne – még több szeretettel és minőségi családi időtöltéssel ajándékozták meg gyermekeiket. Kendra elmondta, hogy a műtét előtti hét volt élete legjobb hete, tele szórakoztató családi kirándulásokkal az állatkertbe és a strandra. A cél az volt, hogy minél több maradandó emlékük legyen ha a dolgok rosszra fordulnának. És végül elérkezett a fontos nap – a nap, amikor a lányok elszakadnak egymástól, és a család élete örökre megváltozik.

Elérkezett a műtét napja, és mindenki ideges volt
Egy héttel a műtét előtt a lányokat bevitték a kórházba, hogy megismerjék a szobájukat, és az orvosi csapatot. Ahogy teltek a napok, a családon egyre jobban úrrá lett a szorongás és a félelem. Végül elérkezett a nap – a „Szétválás napja”. Túlcsorduló érzelmekkel teli kísérték az ikreket a rendelő felé. Csorogtak könnyeik, miközben próbáltak felkészülni arra, ami rájuk vár. Ez volt az a nap, amelyen vagy örökre búcsút kell venniük szeretett lányaiktól, vagy új fejezet köszönt be az életükbe.

Végre eljött az idő, hogy a lányokat elválasszák
Ahogy közeledett az ikrek műtétjének ideje, a felkészítésük kérdése egyre jobban foglalkoztatta Herrin szüleit. Hogy egy kicsit megkönnyítsék a műtét napját, csapatjátékot szerveztek a kórház körül, így kísérték a lányokat a műtőbe. Kendra megosztotta a történetet az ikrek YouTube csatornáján, ahol elmesélte, hogy fogalmuk sem volt arról, hogy mi fog történni, amíg el nem érték a végső számot, és be nem vitték őket a műtőbe. A család búcsút vett és imádkozott, Jake és Erin pedig gyengéd puszit adott lányaiknak, miközben átgurították őket a lengőajtókon a műtőbe.

Kemény 26 órával később
A lányok elmesélték, hogy számukra olyan érzés volt, mintha csak egy órára lettek volna távol a műtét alatt; valójában hosszú 26 órán át tartott. Hat képzett sebész és 25 kisegítő személyzet fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy elválasszák az ikreket a törzsüknél, így mindegyiküknek egy lábuk maradt. A műtét utáni időszak is ugyanilyen ijesztő volt, hiszen a lányoknak három hónapot kellett kórházban tölteniük a sikeres kimenetel és a hosszú távú felépülés érdekében. A felépüléshez vezető út ijesztő volt, de a Herrin család szerencséjére hihetetlen támogató emberek vették őket körül ebben a kihívásokkal teli időszakban. Azt azonban nem tudták, hogyan alakul majd a lányok felépülése.

A történetük eljutott mindenkihez és az emberek rajongói levelekkel bombázták őket
A Herrin ikrek története sokakat megérintett Salt Lake Cityben és azon túl, akár személyesen ismerték a lányokat, akár követték a történetüket. "Rengeteg levelet kaptunk emberektől, amíg a kórházban voltunk. Még mindig van belőle" - osztotta meg Maliyah. Kórházi tartózkodásuk alatt az ikreket szeretteik látogatták, szabadulásukkor pedig nagy ünnepléssel várták őket haza. De nem volt még itt a vég Maliyah számára, sőt, egy újabb intenzív szakasz előtt állt.

Maliyah vese nélkül maradt
Mivel csak egy vesén osztoznak, az orvosi csapatnak nehéz döntést kellett meghoznia. Kendra megkapta a vesét, Maliyah pedig kilenc hónapig dialízisben részesült, amíg az anyukája fel nem ajánlotta az egyik veséjét. Évekig úgy tűnt, hogy minden jól megy, mígnem egy évtizeddel később Maliyah szervezete elkezdte kilökni anyja veséjét. Vissza kellett térnie a dialízishez, és a jövő ismét bizonytalannak tűnt számára. Továbbra is bizonytalan maradt, hogy Maliyah állapota hogyan fog alakulni, és meddig kell átesnie ezen a kezelésen. Azt az azonban tudták, hogy szüksége lesz egy másik vesére, mégpedig gyorsan.

Egy névtelen vesedonor mentette meg Maliyah életét
Maliyah-nak további 18 hónapig dialízisen kellett átesnie, miközben a szervadományozási várólistán is szerepelt. A kihívások ellenére pozitív és erős maradt. Édesanyja, Erin Herrin csodálatát fejezte ki lánya ellenálló képessége miatt, megjegyezve, hogy Maliyah megbirkózott barátok elvesztésével, akiknek szintén komoly egészségühyi gondjaik voltak. Hosszú várakozás után egy nagylelkű, névtelen donor felajánlotta a veséjét, így lehetővé téve Maliyah-nak, hogy abbahagyja a dialízist és végre új életet kezdhessen. De még annak ellenére is, hogy tudták, a közeljövőben újabb veseátültetésen fog átesi, még mindig voltak bizonytalanságok. Csak az idő fogja eldönteni, hogy a teste ezt a vesét is elutasítja-e.

Maliyah újabb veseátültetésen esik át
Maliyah családja félt a műtét kockázatától. A lány kezdetben vese nélkül élt, majd édesanyja jóvoltából tíz évig volt veséje, aztán a szervezete kilökte a beültetett vesét. Így most nem volt más választása, minthogy ismét veseátültetésre várjon, és remélte, hogy ezúttal nem lesz komplikáció. Azonban könnyebb volt mondani, mint megtenni, mert a nehézségek nem értek véget.
A második sikeres transzplantáció után úgy tűnt, hogy az új veséje rosszul működik, mivel kétszer is súlyosan kiszáradt, majd jött a harmadik ijedtség a helytelen gyógyszeradagolás miatt. De ezt is sikerült túlélnie.

Furcsa egyedül lenni
Semmihez sem hasonlítható kötelék a valaki mással való összekapcsolódás. De Kendra és Maliyah számára ez az érzés egyszerűen furcsa volt. Ezért hálásak, hogy a szüleik megpróbálták elválasztani őket a műtéten keresztül. Bár sok kockázattal járt, végül sikeres volt, és most boldogok. Az ilyen eltérő személyiségekkel bevallják, hogy állandóan harcoltak volna, ha összenőve maradtak volna. Most élvezhetik a külön életet és a saját céljaikat követhetik, amire csecsemőkorukban soha senki nem számított.

A középiskola volt az a hely, ahol végre függetlennek érezték magukat
Ezeknél a lányoknál nem volt biztos, hogy felnőnek és tinédzserré válnak. A szüleik sem voltak biztosak abban, hogy ez valaha is sikerülni fog. De egészségesek voltak, és középiskolába mentek, megtapasztalva azt az újonnan felfedezett szabadságot és függetlenséget, amilyet korábban nem éreztek. Minden nap felébredtek, elkészültek, és egy barátjuk segítségével iskolába indultak. Tanultak, hazajöttek, és még a vacsorát is maguk készítették el. Soha nem gondolták, hogy ilyen szintű függetlenségük lesz, így minden mérföldkő teljesítmény volt a számukra.

Az önálló közlekedés várhatóan nehéz lesz
A műtét óta, egymástól elválasztva, kreatívan kellett megoldani a közlekedésüket akár otthon akár kint. Apjuk zseniális ötlete volt, hogy használjanak orvosi székeket. Ez lett a legegyszerűbb módja az otthoni közlekedésnek. De a házon kívüli mozgásra még megoldást kellett találniuk. Mit használhatnának a hosszú napokon való sétáláshoz? Nos, megtalálták a tökéletes megoldást. Legyen szó vidámparki kirándulásokról vagy koncertekről, elektromos kerekesszékkel utazhattak. Rövidebb távokhoz pedig, mint például a középiskolába vezető úton járókeretet használtak.

A járni tanulás a következő nagy bravúr
Kendra és Maliyah gyógytornásza, Donna hitt a lányokban rejlő lehetőségekben, fizikai korlátaik ellenére. Kezdetben elég gyengének érezték magukat, de az ő biztatására az ikrek magasztos célt tűztek ki maguk elé: a tanév végére mankóval járnak. A lányok félelmeiket és gyengeségeit legyőzve fáradhatatlanul dolgoztak céljuk elérése érdekében. És amikor végül sikerült, ez a diadal pillanata volt minden érintett számára. A lányok rövid időn belül mankóval jártak, sőt fel is tudtak menni a lépcsőn az iskolában. Minden bizonnyal hosszú utat tettek meg, hogy idáig eljussanak.

Megpróbáljuk biztonságos hellyé tenni az iskolát
A középiskola kihívást jelenthet, de Kendra és Maliyah Herrin megtalálta a módját a boldogulásnak. A sziámi ikrek léttel járó kihívások ellenére a lányoknak pozitív tapasztalatuk volt. Különbözőségük miatt vagy az iskolában használt járókeret miatt sem bántották őket soha, amiért nagyon hálásak voltak. Pozitív életszemléletük sokakat megihletett, bizonyítva, hogy megfelelő gondolkodásmóddal és támogató környezettel minden lehetséges. Joggal izgultak azon, hogy milyen lesz számukra a középiskola. Tudnak majd barátkozni? Részt vesznek majd az olyan tevékenységeken, amelyekre a többi gyerek is jár?

Barátok a nehézségek ellenére
Kendra és Maliyah Herrin barátai mindig úgy bántak velük, mint bármely más egészséges társukkal, amiért az ikrek rendkívül hálásak voltak. Barátaik egyedülálló fizikai állapotuk ellenére sem foglalkoznak azzal, hogy csak egy lábuk van. Ehelyett lenyűgözőnek tartják az ikrek bátorságát és rugalmasságát. Egy barátjuk, Anabelle elmondta, hogy a lányok sok mindent tanítottak neki, hogy hogyan kell emelt fővel és bátran átvészelni a megpróbáltatásokat. Bevallotta, hogy ő sosem lett volna képes megbirkózni azzal, amin a lányok keresztülmentek. Van azonban egy kihívás, amellyel az ikrek szembesültek, és még az ő kötelékük sem tűnt elég erősnek ahhoz, hogy legyőzzék azt. Mi ez a kihívás, és képesek lesznek-e leküzdeni?

Vezetni tanulnak
Vezetni tanulni ijesztő feladat lehet, és sokak számára ez a végső próbája annak, hogy képesek-e legyőzni félelmeiket. Szüleik életük kezdetén kevés reményt fűztek a jövőhöz. Nem voltak biztosak abban, hogy mi vár rájuk, de Maliyah és Kendra számára nem volt lehetetlen. Ezért úgy döntöttek, hogy beugranak mély vízbe, és meg tanulnak vezetni. Lehetséges, hogy sikerült nekik? Megerősödött önbizalmuk átterjedt életük más területeire is, és új kihívásokat kezdtek vállalni. Megtanulták, hogyan kell eligazodni a világban.

Pozitív hozzáállás a kihívások ellenére
A Herrin ikrek számos kihívással néztek szembe életük során, de az élethez való pozitív hozzáállásuk változatlan maradt. "Mivel csak egy lábunk van, így csak azt kell kilakkozni, nagyon kényelmes."- viccelődtek egy interjú során. Önbizalmuk és optimista látásmódjuk igazán inspiráló, még saját édesanyjuk számára is. "Az önbecsülés, amivel rendelkeznek, csodálatos. Sok ember tanulhatna tőlük." Miközben az ikrek igyekeznek pozitívak maradni, olyan kihívásokkal kell szembenézniük, amellyek egészséges embereket is megtörnének. Leküzdhetik-e egy olyan világ korlátait, amely nem mindig alkalmazkodik a fogyatékkal élőkhöz?

A fogyatékkal élő emberek integrációjának támogatása
A Herrin ikrek nem csupán internetes szenzációk lettek, de a fogyatékkal élők szószólóivá is váltak. Újonnan alapított platformjukon az ikrek az elfogadást és a megértést elősegítését képviselik. Arra buzdítanak másokat, hogy tegyenek fel kérdéseket, és őszintén beszéljenek tapasztalataikról. – Ne félj beszélni fogyatékkal élőkkel – mondta Kendra. – De légy ezzel kapcsolatban tisztelettel. Nem mindig könnyű, ha bámulnak és közelednek feléd, de mindannyian próbáljuk jól kezelni ezeket a helyzeteket. A munkájuk révén azt remélik, hogy a világ mindenki számára befogadóbb és elfogadóbb lesz. A nehezebb körülmények ellenére olyan dolgokra képesek, amelyekre egészséges emberek képesek.

Az eredmények
2022-ben a lányok olyan mérföldkőhöz érkeztek, amelyről még álmodni sem mertek. 20 évesek lettek, és önálló életet kezdtek. Kendra pénztárosként dolgozott egy élelmiszerboltban, és 18 évesen már egészségügyi képzettsége volt. Eközben Maliyah nemrég diplomázott a Davis Technical College-on digitális média szakon, és grafikus tervezőként szeretne elhelyezkedni. A kihívások ellenére az ikrek továbbra is megvalósítják álmaikat. De ahogy a jövő felé néztek, félelem költözött a szívükbe – vajon képesek lesznek-e továbbra is dacolni az esélyekkel, és teljes életet élni, vagy a múltbeli küzdelmeik utolérik őket?

Lehet, hogy egy testük volt, de két teljesen különböző személyiségük van
A lányok végül is ikrek, mégis meg vannak győződve arról, hogy semmiben sem hasonlítanak egymásra. Annak ellenére, hogy összenőve születtek, nem is különbözhetnének jobban. Teljesen természetes, hogy az egyik nővér nyitottabb és extrovertáltabb, míg a másik csendesebb, befele forduló. De ez nem akadályozza meg őket abban, hogy együttlógjanak és barátok legyenek. Bár pontosan ezért olyan hálásak, azért, hogy szétválasztották őket, mert nehéz lett volna nagyon különböző érdeklődési körrel együttélni. Csak azért, mert testvérek és ikrek, és egykor egy emberként élték az életüket, lehetnek különböző személyiségű emberek. Hol mutathatják meg igazán az egyéniségüket? Az iskolában persze!

Maliyah és Kendra élete nem mindig könnyű
Maliyah és Kendra hihetetlen sok kihívásokon ment keresztül, és mégis teljes életet élnek. De mint a legtöbb dolog az életben, náluk sem klappol mindig minden. Egészségi állapotuk állandóan emlékezteti őket az élet törékenységére. Bármelyik pillanatban újra a kórházban találhatják magukat, és újra az életükért küzdhetnek. Ez a valóság keményen megmutatta magát, amikor Kendrának el kellett volna kezdenie az iskolát, de hatalmas fertőzéssel kellett szembenéznie. Megműtötték, és hónapokig volt kórházban. Egy fertőzés eltávolítására szolgáló eszközzel kezelték. Szóval, bár úgy tűnik, hogy Maliyah és Kendra dolgai jól mennek, fontos észben tartani, hogy útjuk még korántsem ért véget.

Tapasztalataik megosztására létrehoztak egy YouTube-csatornát
A közösségi média ereje tagadhatatlan, és ezt Kendra és Maliyah Herrin saját bőrén is tapasztalta. YouTube-csatornájuk nemcsak személyiségük kifejezését tette lehetővé, hanem lehetőséget is adott nekik arra, hogy megosszák inspiráló történetüket a világgal. Szeretik, hogy mosolyt csalnak az emberek arcára, mert megosztják a bolondos oldalukat a követőkkel, amelyet az emberek nem mindig látnak vagy ismernek. Ki gondolta volna, hogy a YouTube-on való videók készítése ekkora hatással lesz az életükre? De kiderült, hogy ez a tökéletes dolog számukra.

A közösségi média megerősítette az önbizalmukat
Kendra és Maliyah hosszú utat tett meg, mióta először elindították YouTube csatornájukat. Nem csak az önbizalmuk erősödött. Videóik világszerte hatással voltak az emberek életére. Soha nem gondolták, hogy olyan emberek lesznek, akik kamera közelbe kerülnek, de most már el sem tudják képzelni az életüket nélküle. A lányok pozitív életszemlélete és humora kiütközik a videóikból, így sokak számára inspirációt jelentenek. A közösségi médiában való szereplés ellenreakciókkal vagy durva megjegyzésekkel is járhat. Hogy maradnak pozitívak az összes viszontagság után?

Nem túlélni, hanem mindennek ellenére boldogulni
A Herrin ikrek óriási akadályokat küzdöttek le életükben, utazásuk nem volt mentes a nehézségektől. Megingathatatlan pozitivitásuk ellenére lehetetlen nem csodálkozni azokon a kihívásokon, amelyek még előttük állnak. Vajon kitart majd az egészségük? Továbbra is szembe kell nézniük megkülönböztetéssel és kihívásokkal egy olyan világban, amely nem mindig fogadja szívesen a fogyatékkal élőket? Csak az idő fogja megmondani, mi vár rájuk. A jövő bizonytalan, de azt tudjuk, hogy Herrinék már bebizonyították, hogy harcosok és inspirálnak mindannyiunkat.

A valószínűtlen túléléstől az érettségiig
Mindennek ellenére a Herrin ikrek születésükkor csekély esélyt kaptak a túlélésre. De legyőzték a betegséget és a kihívásokat, amelyeket sokan leküzdhetetlennek találnának. Az ikrek korai éveitől a jelenlegi egészséges és virágzó fiatal felnőtt életükig az utazásuk inspiráló volt. Mindketten elvégezték az iskolát, amit senki sem gondolt volna. Továbbra is szembeszállnak a nehézségekkel és áttörik a korlátokat. Ki gondolta volna, hogy ezek az egykor törékeny babák idáig eljutnak? A Herrin ikrek a kitartás erejének és az emberi lélek végtelen bátorságának bizonyítékai.

Küzdelmek és bulizás
Az orvosok mindössze 24 órát adtak nekik összesen. Ma pedig mindennek ellenére a húszas éveiket tapossák. A sok kihívás ellenére, amellyel szembesültek, életük tele van örömmel és szórakozással. Szakítanak időt arra, hogy barátaikkal lógjanak, és számos iskolai bulin részt vettek, felejthetetlen emlékeket szerezve ezzel. Még teljes munkaidőben is dolgoznak, és részt vesznek a munkatársaikkal munkapartikon. Fogyatékosságuk ellenére is szórakoztató életet élnek, ami egykor lehetetlennek tűnt. Mi lesz a következő kihívás, miután bebizonyították erejüket egészségük megőrzésével, tanulással, barátkozással és a teljes élettel? Mi lehet még a céljuk, amivel túlszárnyalhatják eddigi eredményeiket?

Húsz évesek lettek
Azt mondják, hogy az élet húsz évesen kezdődik, és Maliyah és Kendra esetében ez nem is lehetne igazabb. Több mint egy évtizede szétválasztva élnek, számtalan műtéten estek át, most pedig hivatalosan is húszas éveikbe léptek, készen állva az élet új kihívásaira. Ám a huszonévesek viharos vizein áthajózni nem könnyű feladat. Maliyah és Kendra már annyi mindenen túljutottak, de vajon bírni fogják-e az újabb kihívásokat? A kötelékük és a közös tapasztalataik erőt adnak nekik ahhoz, hogy kezelni tudjanak bármit, amit az élet eléjük sodor. Csak az idő dönti el mi lesz, de mi minden lépésükben szurkolunk nekik.

Semmi sem akadályozhatja őket
Maliyah és Kendra újra és újra bebizonyította, hogy nincs semmi, ami megállíthatja őket. Annak ellenére, hogy számtalan kihívással és akadállyal néztek szembe, kitartottak, és megtalálták a módját, hogy a lehető legteljesebb mértékben élvezhessék az életet. Sokan azt feltételezik, hogy egészségi állapotuk hátráltatja őket, nem tudnak járni, vezetni, sőt úszni sem. De Maliyah és Kendra meghazudtolva képességeiket, mindenre képesek. Életükben voltak hullámvölgyek, de soha nem hagyták, hogy ez megállítsa őket. Maliyah és Kendra bebizonyította, hogy az élet olyan, amilyenné te alakítod. Elfogadták a kihívásaikat, és lehetőségekké alakították őket, és ezzel mindannyiunkat ugyanerre inspirálnak.

Forrás: https://www.247mirror.com/hu/kendra-now-twins-maliyah-conjoined?ly=nativ...