Ismerje meg az elválaszthatatlan ikreket, akik szintén egypetéjű ikrekkel kötöttek házasságot, egymás szomszédságában élnek és egy harmadik ikerpár is a családjuk tagja!

Amikor az egypetéjű ikerpár, Darlene és Diane Nettemeier elmentek az Ohiobeli Twinsburgban rendezett ikerfesztiválra, egy férfi tűnt ki az ikrek tengeréből.
A magas, sötéthajú, jóképű Mark Sanders-en akadt meg a szeme mindkettejüknek, de belőle csak egy volt, ők meg ugye ketten.
Szerencséjükre kiderült, Mr. Sanders is egy egypetéjű ikerpár tagja. Le is hívta a testvérét, Craiget a hotelszobából, ahol a rendezvény alatt tartózkodott, hogy megismerkedjen a ’csini’ szőkékkel.

Nem sokkal később az ikrek szerelembe estek és egybe is keltek, és hamarosan a saját ikerbabáik érkezését várták.
Jelenleg a Sander családok Texasban élnek egymás szomszédságában és jelenleg 5 gyermeket nevelnek.
Egy Egyesült Államokbeli talk-show-ban nyilatkoztak az szokatlan családi beállítottságukról.

Craig (44 éves) azonnal érezte a vonzalmat Diane iránt, annak ellenére, hogy Darlene szakasztott mása volt testvérének. „Amikor lementem a lépcsőn, és megpillantottam a jobb oldalon álló szöszit, Diane állt jobb oldalon, és én azonnal éreztem a vonzalmat közöttünk”- mondta a „Jeff Probst” show-ban.

A találkozás után 1998-ban a srácok meglátogatták a lányokat otthonukban a Missouri állambeli St. Louisban és elvitték őket egy páros randira egy baseball meccs keretében.

A párok jól kijöttek egymással, az eljegyzésüket is ugyanazon nap tartották, és megegyeztek, hogy az esküvőjük is egy napon legyen.
„Páros esküvőnk volt, Darelne és én eldöntöttük, hogy ugyanolyan esküvői ruhát fogunk viselni és a papa egyszerre kísér mindkettőnket az oltár elé.” Mondta Diane.

A családok szomszédos telkeken építkeztek, de a hátsó udvarokat elválasztó kerítést lebontották, hogy egy hatalmas kertet oszthassanak meg egymással.

Egy az egymillióhoz volt az esély arra, hogy ikreik szülessenek, és mégis így történt, 2001-ben Craig felesége, Diane egypetéjű ikerfiúkat hozott a világra.
Most szomszédos házban laknak, és összesen 5 gyermek játszik a hatalmas kertben, köztük az ikerpár, Colby és Brady.

De Craig szerint a szokatlan egybeesések ellenére ők két normális családnak látják magukat, akik történetesen közel állnak egymáshoz.
Mark viszont azért bevallja, hogy egypetéjű ikrek egypetéjű ikrekkel való házassága, azért egy kicsit szokatlan.”Nem túl sok ilyen fordul elő az Államokban, és ha idevesszük az ikerfiúkat is, akkor még szokatlanabbnak tűnik az egész.”

Forrás:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2260867/Identical-twins-Diane-Da...
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3143474/Meet-inseparable-twins...
Készítette: Szemes Valentina
II. éves Szülésznő SE ETK