Magyar Ikerregiszter: Bővülünk! 2015-ben az ország összes felnőtt ikerpárjával

Örömmel hirdetjük, hogy a Magyar Ikerregiszternek mára már közel 800 regisztrált ikerpár tagja van. Amellett, hogy 2007 óta színes ikerközösséget hoztunk létre munkatársainkkal és Önökkel közösen, az ikerregiszter egyedülálló forrása számos kutatásnak, értékes orvostudományi, család- és társadalomkutatási témákban.
Hosszú előkészítő munkát követően a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalától sikerült megkapnunk hivatalos úton Magyarország összes 18-90 év közötti ikerpárjának elérhetőségét, hogy meghívjuk őket a Magyar Ikerregiszterbe.
Az elkövetkező hónapokban Önök is kézhez fognak kapni egy képeslapot, amelyben kérjük, hogy csatlakozzanak a Magyar Ikerregiszterhez. Kérjük, hogy ekkor Önök is regisztráljanak be újból, hogy felfrissítsük az adataikat. Több mint 98 ezer főhöz fogunk levelet eljuttatni.
Amennyiben továbbra is szívesen maradnak körünkben, tagként lehetőségük lesz részt venni a több témában folyó, érdekes és hasznos ikervizsgálatokban, emellett más ikerpárokkal való megismerkedésre is ehetőségük nyílik, továbbá információt küldünk az ikertalálkozókról illetve arról, hogy milyen érdekes ikerkutatások folynak a nagyvilágban illetve hazánkban. Legutóbbi önkéntes ikervizsgálatunk során a résztvevő ikrek közül sikerült több ikerpárt megmenteni a szívinfarktustól úgy, hogy nem volt előzetesen panaszuk, tehát érdemes csatlakozni több szempontból is.
Orvosi fogadalmunknak és kutatói kötelezettségünknek eleget téve természetesen minden személyes adatukat továbbra is tisztelettel és teljes titoktartásban kezeljük, azok közzététele kizárólag összesített formában, anonim módon valósulhat meg.

Milyen újdonságokkal fogunk szolgálni?
- Hamarosan megújítjuk honlapunkat, melyen keresztül (sokak kívánságára) más ikrek megismerésére és egymással való társalgásra is lehetőség nyílik új fórum oldalunkon.
- A Magyar Ikerregiszter programjaira meghívásokat kaphatnak, ikertalálkozókról értesítéseket küldünk.
- Kutatásainkban továbbra is lehetőséget nyújtunk az önkéntes részvételre.
- Honlapunkon folyamatosan frissülő, ikrekkel kapcsolatos híreket teszünk elérhetővé.

Természetesen minden továbbra is ingyenes marad!

Amennyiben bármilyen ötletük van azzal kapcsolatosan, hogyan tud az ikerregiszter segíteni az ikreknek, milyen funkcióval bővüljön a honlapunk, kérjük, írják meg nekünk a tarnoki4@gmail.com email címre. Köszönjük!