Anyu mindig figyel - A Seattle-i ikrek "vidám" válasza, ha az anya rajtakapja őket a baba monitoron, hogy nem alszanak

Judy Travis mindig rajta tartja a szemét a 18 hónapos iker-lányain miután betakarta őket az ágyukban. Néha a bébi-monitoron szórakoztató jeleneteket sikerül rögzítenie, mint amilyen az alábbi videón is látható. Miya és Keira, az egymással szomszédos kiságyukban állnak, láthatóan ébren vannak és nincs szándékukban lefeküdni. Amikor az édesanyjuk "Hi babies!" kiáltással alvásra szólítja őket, azonnal leteszik a fejüket és magzati pozícióba vágják magukat a rácsos ágyukban, gyors elalvást színlelve. A videót Travis "It's Judy Time - „Ez Judy ideje” címmel tette fel a facebook oldalára.

Judy, aki Seattle-i lakos, ikrek anyjaként naponta posztol történeteket az életéről. Minden délutáni és esti lefektetéskor monitoron keresztül figyeli a lányait. Amikor először beszélt hozzájuk ezen a masinán keresztül, csak 6 hónaposak voltak és szörnyen megrémültek. Ezért csak akkor alkalmazza ezt a módszert, ha tényleg aludniuk kell. „Amikor még ilyen kicsik, a bébi-monitor nagyon hasznos”.

Az ikrek nagyon aktívak és mindig kitalálnak valamit, hogy szórakoztassák egymást, ami olykor játékok dobálásához vezet – mondja az anya. De amikor Travis ellenőrzi őket, rendszerint azonnal abbahagyják a mókát és hasra vágják magukat az ágyukban. Olyan ez, mint egy üzenet: "Ajjaj, nekem most aludni kell." Ez váltja ki az azonnali reakciót. Egyébként nagyon, nagyon jó babák. Gyengédek és kedvesek egymással. Mindig szórakoztatóak egymás számára. Ez nagyon vicces. És minden nap van valami vidám és az új és mulatságos” – mondja az édesanyjuk.

Forrás: http://www.nydailynews.com/news/national/watch-seattle-mom-catches-twin-... / HTR News
https://www.facebook.com/itsjudytime