Ikreik után négy évvel négyes ikreik születtek. A kaliforniai párnak összesen hét gyereke van.

Callie és Gabriel Smith-nek már három gyermeke volt, amikor 2023. júniusban, hét inszemináció után megszülettek a négyes ikreik: Norah, Selah, Ezra és Abigail, 4 évvel az ikreik után. Hiába a három nagyobb gyerek, a kaliforniai pár bizonyos szempontból úgy érezte magát, mintha kezdő szülők lennének.
„Olyan érzés, mintha ők lennének az első gyerekeink, mert ők az első koraszülöttjeink” – mondta a 36 éves Callie a People-nek. „Ez határozottan egy tanulási folyamat” – tette hozzá a hétgyermekes anya. „Folyamatosan próbáljuk kitalálni, hogy mit hogyan csináljunk.”
A babák kilenc héttel a kiírt dátum előtt érkeztek. Több mint negyven napig voltak az újszülött intenzív osztályon. Hazaérkezésük után volt egy kis komplikáció, mert az egyik babának táplálási problémái voltak. Ő átesett egy sikeres műtéten és nem sokkal később csatlakozott testvéreihez.
„Minden héten ez egyfajta felfelé ívelő küzdelem, nagyon keveset alszunk, talán két-három órát naponta. De tudjuk, hogy ez egy ilyen időszak” – mondta az édesapa. „Az az előnyünk van, hogy már volt három gyerekünk, így tudjuk, hogy a dolgok idővel könnyebbek lesznek.”
--------------------
Az alábbi linkek megnyitásával tekinthetők meg képek a négyes ikrekről, szüleikről és testvéreikről.
https://www.facebook.com/peoplemag/posts/719876536672692?ref=embed_post
https://people.com/couple-welcomes-quadruplets-4-years-after-birth-of-th...
https://people.com/couple-welcomes-quadruplets-4-years-after-birth-of-th...

Forrás: https://gyerekszoba.hu/terhesseg/ikreik-utan-negy-evvel-negyes-ikreik-sz...