Egy anya, aki megnyerte a 1/100.000 esélyt azzal, hogy másodszor is egypetéjű ikreket szült

Annak a valószínűsége, hogy egy nő kétszer egypetéjű ikerpárnak adjon életet, kevesebb, mint 100.000, de egy sydney-i nőnek, dacolva az esélyekkel, sikerült ezt megvalósítani. A 32 éves Sophia Browп és férje, a 33 éves Paul Browп egypetéjű iker-lányai, Camilla és Madison egy perc különbséggel jöttek a világra a múlt héten. szerdán a Norwest Magánkórházban, Bella Vistában, ők a szülők másodszorra született egypetéjű ikrei.

Az idősebb testvéreik, a hároméves Ethaп és Harley szintén a Norwest Magánkórházban születtek. Sophia elmondta: "Soha nem gondoltam volna, hogy ikreim lesznek, nemhogy két egypeéjű ikerpár, ez egyszerűen lenyűgöző. Amikor a radiológus másodszor is közölte a hírt, azt hittem, viccel. Először jobban megdöbbentem, mint Paul, de ő is meglepődött, és hozzám hasonlóan ő sem hitte el. Miután korábban fiaink születtek, most lányt akartunk, hogy kiegészítsük a családunkat, és egyszerűen nem hittük el, hogy végül kettővel gyarapodtunk." Sophia és Paυle, amikor 2014-ben megtudták meg, hogy két fiút várnak, akkor felkészítették otthonukat a várva várt érkezőkre.

Sophia azt mondta: "Egyszerre voltunk meglepődve és megrémülve, mert fogalmunk sem volt, mire számíthatunk. De a családtagjainktól rengeteg támogatást kaptunk, nagyon sokat segítettek, és végül megtanultuk, mi a legmegfelelőbb számunkra. A várandóság alatt nem voltak komplikációim, végig kihordtam őket." Miután Sophia és Paul leküzdötték a kezdeti izgalmakat, hogy másodszorra ikreket várnak, alig várták, hogy végre meglássák a családjuk új jövevényeit.

Hozzátette: "Valójában mindkét terhességem szövődménymentes volt, és mindkettő nagyon simán ment. A fiúkat természetes szüléssel hoztam világra, azonban fogót kellett használni, és így különbözött a fejük alakja, így meg tudtuk őket különböztetni egymástól. A lányok farfekvésesek voltak, ezért császármetszéssel kellett szülnöm, és emiatt egyelőre nem tudjuk beazonosítani őket. De a kórházban kis címkéket ragasztottak a lábukra, hogy tudjuk, ki kicsoda. A fiúk közötti kötelék annyira különleges, és alig várjuk, hogy lássuk, milyen lesz a lányok közötti kapcsolat, amikor felnőnek. Olyan jó tudni, hogy ők mindig ott lesznek egymásnak."

Sophia elmondta: "Ezúttal sokkal nyugodtabbnak éreztük magunkat, mint Ethaп és Harley esetében, hiszen már megtapasztaltuk a gyakorlatban, mikor mit kell tennünk. És szerencsére mindent megőriztünk, amire korábban szükségünk volt, így már megvolt a babakocsi, a két kiságy és a két autósülés. Nem kellett sokat változtatnunk a házban sem, de az autónkat nyolcülésessé kellett átalakíttatni. Ethaп és Harley nagyon ragaszkodnak az új kistestvéreikhez, minden nap minden percében ölbe venni és vigyázni akarnak rájuk. Mindig érdeklődnek irántam, tudni akarják, hogy vannak a lányok, amikor a kórházba jönnek meglátogatni bennünket. Jelenleg nem tervezzük, hogy még több gyermeket vállalunk, egyelőre meg kell emészteni az élményt, hogy két fiúnk és két lányunk van, akik egyszerűen tökéletesek. Kaptunk néhány negatív véleményt is különböző emberektől, azt mondták, hogy "nem szeretnének a helyünkben lenni". Számunkra ez azonban tényleg egy valóra vált álom, egészséges gyermekeink vannak, mi mást kérhetnénk még?".

Forrás: https://mnews.xem.plus/mother-beaten-the-odds-100000-to-one-gives-birth-...