Egypetéjű ikerlányok két óra különbséggel hozták világra gyermekeiket, annak ellenére, hogy nem ugyanazon a napon születtek.

Az ikrekről és gyermekeikről készült fényképek a fenti linken (és az eredeti, hirdetések nélkül kimásolt cikkben) tekinthetők meg.
Rachel és Kim Saυпders nem csak egypetéjű ikrek, de a legjobb barátok is, akik mindent együtt csinálnak, és remélték, hogy együtt nevelik majd fel gyermekeiket. Ez az álom akkor vált valóra, amikor mind a ketten júliusban hozták világra első gyermeküket.
Bár ugyanabban a hónapban lettek terhesek, nem ugyanarra a napra volt várható a szülés, de meglepő módon mindkettőjüknél egyszerre indultak meg a fájások. Az első kisfiú, William Trip Saυпders Soυle, július 8-án 23:27-kor jött világra, míg a másik, Crew Philip Crawford július 9-én 1:28-kor.
A hat hónapos fiúk már most a legjobb barátok, de most egy különleges születésnapot fognak ünnepelni.

A miппesotai ikreknek már 282.000 követője van a TikTok-on és 65.000 millió like-ot gyűjtöttek össze, mivel az embereket lenyűgözte a történetük. Néhányan azt kérdezték, hogy Rachel és Kim férjei vajon ikrek-e - mivel nagyon hasonlítanak egymásra -, amelynek esetén a fiaik biológiai értelemben testvéreknek lennének tekinthetők.

Az iker nővérek elmondták, hogy a férjeik nem ikertestvérek, és az esküvőjük nem egyszerre történt. Azonban a lányok azt tervezték, hogy egyszerre lesznek terhesek. "Azt akartuk, hogy egyszerre várjuk az első kisbabánkat, és végül sikerült is ugyanabban az időpontban teherbe esni!" - mondták. És bár csak 2 óra eltérés van az ikerpár újszülöttei között, a babák nem azonos napon születtek, mivel egyikük éjfél előtt fél órával, a másik éjfél után másfél órával jött a világra.

Forrás: https://cutebaby.babieslive.live/identical-twins-gave-birth-to-their-you...